Sprekers

Wouter Verkerk

Wouter Verkerk

Wouter Verkerk is schrijver van vijf boeken over gastvrijheid en horeca. Naast het schrijven van boeken is Wouter ook zeer actief als blogger en columnist bij Misset Horeca. Met jaarlijks ruim 200 presentaties en workshops is hij een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van gastvrijheid en horeca van Nederland.

 
Ivo Thijssen

Ivo Thijssen

Ivo Thijssen is ondernemer en biersommelier. Sinds 2012 heeft hij een aantal eigen ondernemingen www.thijssenhospitality.nl, www.bierproeven.nu., www.bierbewustzijn.nl, www.sabreerbier.nl en www.nijmegenontour.nl. Sinds 2012 staan we garant voor professionele trainingen en compleet verzorgde bierbelevingen op locatie. Met de lancering van Bierbewustzijn.nl in september 2017 maken we een splitsing tussen de zakelijke en de particuliere markt.

 
Arvid Bergström

Arvid Bergström

Arvid Bergström is internationaal biersommelier en kok. Hij is auteur van de boeken ‘Proef bier’ en ‘Bier aan tafel’: vele recepten en gerechten, voorzien van foodpairing met een mooi bier.

 
Harold van Workum

Harold van Workum

Harold van Workum is ondernemer en heeft 4 horecazaken op Ameland, waaronder grand café Van Heeckeren.

 
John-Pierre Cornelissen

John-Pierre Cornelissen

John-Pierre Cornelissen is oprichter en eigenaar van Horeca Webservice. Hij heeft een complete horecaopleiding gevolgd en raakte na een aantal jaar geïnteresseerd in de combinatie van horeca en automatisering. Met zijn bedrijf helpt bij restaurants en andere horecabedrijven beter zichtbaar & vindbaar te worden op het internet.

 
Joost Leopold

Joost Leopold

Joost Leopold is oprichter, mede-eigenaar en trainer van de Koffieschool. Hij maakt zich al jaren hard voor kwaliteitsverbetering van het koffieaanbod in de horeca en thuis.

 
Evert te Pas

Evert te Pas

Evert te Pas, bekend van 24Kitchen, heeft de hotelschool in Tilburg afgerond en reisde vervolgens de wereld over. De afgelopen jaren was hij samen met zijn broer eigenaar van Bistro Noord in Amsterdam. Inmiddels heeft hij het horeca ondernemerschap achter zich gelaten om collega-horecaondernemers te adviseren op het gebied van menu-engineering, inkoop en presentatie. Daarnaast verzorgt hij voor bedrijven zoals Remia workshops door het hele land.

 
Roel Wolbrink

Roel Wolbrink

Roel Wolbrink is gastvrij, gedreven, open en progressief. Het kan altijd beter. Dat zit er van jongs af aan in toen hij opgroeide in een hotel met restaurant en terras! Inmiddels is hij 20 jaar ondernemer en schrijver van onder meer 'Het Blauwe Boekje'. De stijlgids over eten, drinken, manieren en kleding.

 
Harrie Baas

Harrie Baas

SVH Meestergastheer Harrie Baas is ruim 30 jaar werkzaam geweest als Maitre-sommelier en ondernemer van diverse sterrenrestaurants. Daarnaast is hij vaste proever voor Proefschrift, liquorist van de wijnacademie en sake sommelier. Tijdens de Terras Bootcamp zal hij het up selling van de huiswijn aan bod laten komen en de diverse smaakcombinatie’s daarmee laten proeven.

 
Wilfred van der Meer

Wilfred van der Meer

Wilfred van der Meer is oprichter en eigenaar van Klantexperience. Hij is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bezig met klantbeleving en gastvrijheid. Hoe maak je nu het verschil als ondernemer? Gewoon is niet meer goed genoeg. Zorg dat je onderscheidend bent op het gebied van gastvrijheid anders ga je op in de grijze massa. Als jij als ondernemer het verschil maakt voor je gasten, maken je gasten voor jouw als ondernemer het verschil. Hoe dan? Dat vertelt hij je graag tijdens Terras Bootcamp.

 

Organisatie

Partners

Locatie

Inspirium | Breda
Kronenburgwerf 20
4812 XR Breda

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Terras Bootcamp? Neem dan contact met ons op
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.