Sprekers

Ivo Thijssen

Ivo Thijssen

Ivo Thijssen is Internationaal Biersommelier en horeca kenner. Naast 20 jaar ervaring in de horeca is hij eigenaar van Thijssen Hospitality, Bierproeven.nu en Sabreerbier.nl. Onder het motto “wat je niet proeft kan je niet verkopen” begeleid, traint, entertaint en inspireert hij consumenten, bierliefhebbers, ondernemers en horecamedewerkers tot meer bierbewustzijn.

 
Jan Maarten Kamerling

Jan Maarten Kamerling

Eenvoudig en snel zo efficiënt mogelijk je mensen inroosteren, daar kan Jan Maarten je alles over vertellen. Deze betrokken booq Personeelsplanner consultant van Eijsink kent door zijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche het klappen van de zweep. Hij begeleidt implementatietrajecten, verzorgt trainingen en is voor velen de vraagbaak over complexe personeelsplanningsproblematieken. De rode draad in zijn manier van werken is de focus op gebruiksvriendelijkheid, het optimaliseren van personeelsplanning en het verhogen van het rendement.

 
Koen Bakker

Koen Bakker

Samen met zijn vrouw Lisette is Koen Bakker oprichter en eigenaar van Restaurant Het Hooihuis te Roosendaal. Een echt restaurant echtpaar met diverse horeca opleidingen en veel restaurant ervaring. In 2000 gestart als horeca ondernemers met een eetcafeetje in Fijnaart. Vanaf 2007 oprichter/eigenaar restaurant Het Hooihuis en sinds eind 2015 tweede zaak erbij naast het Hooihuis in het pand van Indoor Skydive Roosendaal, Bravo24. Inmiddels samen zo’n 90 medewerkers op de loonlijst en ruim 150.000 gasten per jaar.

 
Marcus van den Noord

Marcus van den Noord

Marcus van den Noord is samen met zijn vrouw Silvana van den Noord sinds 2007 oprichter van Zilt en Zalig. Als enige in heel Nederland openen zij het grootste aanbod verschillende typen oesters en serveren zij ook blini´s met kaviaar, oestersoep of een bisque op feesten, evenementen en festivals, dit doen zij met hun foodtruck. Marcus opent oesters en weet ondertussen een groep gasten te entertainen en met elkaar in contact te brengen. Het gevolg zijn vaak geanimeerde gesprekken en mooie ontmoetingen tussen de gasten waarbij menig telefoonnummer wordt uitgewisseld!

 
Nick Vink

Nick Vink

Zijn passie voor Latte Art begon door het kijken van Youtube filmpjes. Na 3 weken won hij al zijn eerste wedtrijd en 5 jaar later is Nick Vink twee keer Nederlands kampioen Latte Art en staat hij ook dit jaar in de finale om de titel te verdedigen. Naast alle wedstrijden heeft hij vele mede H32’ers de fijne kneepjes van het vak geleerd en streeft hij ernaar dat ieder bakje koffie perfect is bij H32.

 
Harald Hovenkamp

Harald Hovenkamp

Harald Hovenkamp, eigenaar en gastheer van Restaurant Kaatje bij de Sluis (1 michelinster), heeft een boek geschreven over moderne gastheerschap. Hovenkamp gaat in op goed gastheerschap in horeca en andere bedrijfstakken.

 
Kiona Malinka

Kiona Malinka

Kiona Malinka is theesommelier en heeft haar eigen theemerk Crusio. Op meer dan 100 plekken in 6 verschillende landen is haar thee te vinden. Kiona reist de hele wereld af om de beste en lekkerste thee in te kopen.

 
Marinus Rien Bothof

Marinus Rien Bothof

Marinus is ondernemer en praatjesmaker in de gastvrijheidindustrie. Het stellen van normen en meten van verschillende resultaten en daar actie op ondernemen vormt de basis voor zijn total performance succes. Samenwerken ziet Marinus als essentieel. Hij gelooft daarom in het delen van passie, kennis en ervaring. Marinus spreekt ronduit, ook over zijn gemaakte fouten. Naast een echte rekenmeester is hij bovenal een Bourgondiër.

 
Linda Even

Linda Even

6 jaar geleden ontwierp Linda Even haar eerste menukaart voor het restaurant van haar ouders, ze had geen idee van de strategieën. “Toen ik de winstvergrotende tips en strategieën ontdekte, was ik direct gefascineerd én enthousiast over het resultaat." Ze ontwikkelde de Menukaart Succes Methode, waarmee ook jij die fijne resultaten en extra winst kunt behalen. Het is haar missie om samen met horecaondernemers een succes te maken van hun menukaart, zodat ze goed verdienen en hun gasten optimaal kunnen genieten van een avond uit eten.

 
Omar Dahak

Omar Dahak

Voormalig sterchef Omar Dahak en mede-eigenaar van De Boterlap is het creatievebrein achter de keuken. Of het nou gaat om een sandwich of een uitgebreid menu, de gerechten zijn simpel maar wel van heel goede kwaliteit. Voor Dahak zijn er twee punten belangrijk: onderscheiden van collega's en onderscheiden van de keuken thuis.

 
Wouter Verkerk

Wouter Verkerk

Wouter Verkerk is schrijver van vijf boeken over gastvrijheid en Horeca. Naast het schrijven van boeken is Wouter ook zeer actief als blogger en columnist bij Misset Horeca. Met jaarlijks ruim 200 presentaties en workshops is hij een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van gastvrijheid en horeca van Nederland.

 

Organisatie

Partners

Locatie

Inspirium Hospitality Mall

Kronenburgwerf 20

4812 XR Breda

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Terras Bootcamp? Neem dan contact met ons op
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.